Kävin eilen uhmaamassa pikkupakkasta ja kävelin vaunujen kanssa tunnin lenkin. Olin aivan hiestä märkä kun pääsin kotiin mutta olipas hyvä fiilis kun sain itseni liikkeelle.

Illalla houkuttelin miehen vaatekaupoille tuhlaamaan veronpalautusrahoja. Ostin itselleni uudet verkkarit ja leggingsit, kokoa XL. Olisin halunnut ostaa jotkut reisitaskuhousun tyyppiset jokapaikan pöksyt mutta ei ollut niin isoa kokoa... Kävin katsastamassa myös "isojen tyttöjen" osastot mutta ne kuminauhaviritteiset pökät ei kyllä inspannut. Missä on päätetty että läskit ei halua käyttää vetoketjuja ja normaalia vyötärönauhaa? Itse en ainakaan tykkää kun housuissa on vyötäröllä vaan kuminauha ja narut, siis muuta kuin verkkareissa.

Mutta tulipa hyvää motivaatiota ja tsemppiä kun läski puhkui ja puhisi hiki valuen sovituskopissa sovittelemassa housuja. Itkuhan siinä meinasi päästä kunnes ajattelin että ei tästä ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin eli paino alaspäin. :)

Yritän nyt saada itseni liikkeelle ja pois sohvalta, sen jälkeen mietin ruokavaliota uudelleen. Syömisten kanssa pitää vaan olla tarkkana koska tarkoitus on kuitenkin imettää esikoista vielä hyvä tovi ja mikään kitudietti ei tosiaankaan tule kyseeseen.